Hvorfor modtager jeg ikke notifikationer fra MobilePay?

Når du opretter dig som MobilePay-bruger, bliver du spurgt, om vi må sende dig notifikationer. Hvis du svarede nej, sender vi dig ikke notifikationer, når du har modtaget penge eller en betalingsanmodning i MobilePay. Hvis du vil modtage notifikationer, skal du tillade notifikationer i din telefons indstillinger.

Du kan altid se alle dine aktiviteter i appen under ‘Aktiviteter’ nederst på din skærm.