MobilePay til privat brug

Få MobilePay på mobilen og brug den til alt fra shopping til betaling af dine regninger.
Pay with the MobilePay app.

MobilePay Box

En nyhed til alle os, der gerne vil tage ansvar
…hvis bare det er nemt.

Mobilepay Box gør det nemt at samle penge ind og holde styr på alle slags fælleskasser - om det er gavekassen, klassekassen, kagekassen eller biografturs-kassen. Så kan det blive helt sjovt at være kassemester.

Billede til kampagne MobilePay Box

Betal med MobilePay i butikker - også online

Du kommer langt med din mobil i hånden, for du kan betale mange steder med MobilePay. Betal via butikkens MobilePay-nummer, på betalingsterminalen, via QR-kode, i webshops eller i apps.

Din betaling ender med et swipe - nemt og sikkert.

Hent MobilePay
Pay with MobilePay

Tilmeld dit abonnement med ét swipe

  1. Du sætter abonnementet eller dine faste betalinger i gang med ét swipe – så kører betalingen automatisk, indtil du stopper den igen.
  2. Du har fuld kontrol med dine faste betalinger og har det fulde overblik i appen.
  3. Dine kortoplysninger er gemt i MobilePay - så du slipper for at indtaste dem, når du starter et abonnement eller en ny fast betaling.
Hent MobilePay

Betal dine regninger

  1. Oplys dit navn og mobilnummer til virksomheden.
  2. Du får en push-besked, når regningen er klar i MobilePay.
  3. Se regningen i MobilePay og godkend den med et swipe.
  4. Under 'Aktiviteter' kan du se både betalte og ubetalte regninger.
Hent MobilePay

Udnytter du alle mulighederne med MobilePay?

Overfør og modtag penge

  • Send penge til andre, der har appen – ligeså nemt som at sende en SMS.
  • Send en anmodning til andre, der har appen, og mind dem om det beløb, de skylder dig.
  • Du indtaster beløb og mobilnummer på den person, du vil anmode om penge eller sende penge til.
Hent MobilePay
Transfer money to friends with MobilePay

Brug MobilePay til betaling i enhver betalingssituation

MobilePay er en app til alle slags betalinger

Med MobilePay kan du overføre penge til andre MobilePay-brugere, ligeså nemt som at sende en sms. Du skal bare indtaste et beløb og vælge modtager fra dine kontakter eller indtaste et mobilnummer og så swipe for at sende pengene afsted. Du kan også anmode folk om penge, de skylder dig, eller dele et beløb. I appens aktivitetsliste kan du se de penge, du har modtaget, anmodet om og sendt med MobilePay. 

Betal med MobilePay i forretninger eller online

Du kan også bruge MobilePay til at betale i mindre butikker, via butikkens MobilePay-nummer, ligesom når du sender penge til en ven. Eller betal direkte på betalingsterminalen. Du skal bare tænde for bluetooth, holde telefonen hen til terminalen, og når betalingen dukker op på skærmen swipe for at godkende den. I online-forretninger kan du også bruge MobilePay. Så slipper du for at indtaste kortoplysninger og for at dele dine kortoplysninger med tredjeparter. Du godkender købet ved at swipe i MobilePay, ligesom dine kortoplysninger heller ikke forlader appen. Og der er ingen beløbsgrænser, når du betaler online med MobilePay.

Betal dine abonnementer med MobilePay

I appens menupunkt, finder du ’abonnementsbetalinger’, og herunder alle de abonnementer du kan vælge at betale med MobilePay. Du behøver ikke indtaste kortoplysninger, for de er allerede i MobilePay. For at forbinde din MobilePay til et abonnement skal du bare swipe én gang og fremover bliver abonnementsbetalingen trukket automatisk. Du har det fulde overblik over de eksisterende og kommende abonnementsbetalinger i appen, og du kan altid ændre betalingskort.  

Betal dine fakturaer og regninger med MobilePay

Når du betaler din faktura med mobilen får slipper du for at taste lange numre ind i din netbank. Virksomheden sender din regning direkte til dig i MobilePay, hvor du kan se hele regningen. Du skal bare oplyse dit navn og mobilnummer til virksomheden, og du får en push-besked, når regningen er klar. Du godkender og betaler med et swipe, ligesom du er vant til i MobilePay. I din aktivitetsliste kan du se dine ubetalte og betalte regninger.