Hvorfor kan jeg ikke søge i mine aktiviteter?

Pt. er det kun muligt at foretage søgninger i dine aktiviteter, hvis du ejer en iPhone. Android-brugere har desværre ikke adgang til denne funktion endnu, men vi arbejder aktivt på at Android-brugere også kan søge i deres aktivitetshistorik i fremtiden.

Dine aktiviteter er tilgængelig i bunden af din app. Her kan du nemt få et overblik over alle dine aktiviteter, herunder specifikke oversigter for dine interaktioner med 'Personer' og 'Virksomheder'. Hvis du leder efter tidligere aktiviteter fra den tidligere app, kan du finde dem under 'Arkiverede aktiviteter'.