Hvordan kommer vi i gang med WeShare?

For at komme i gang skal du have installeret WeShare-appen.

Download WeShare-appen til din smartphone. Du kan downloade appen i App Store til iPhone og i Google Play til Android.

• Åbn WeShare-appen på din smartphone.
  • Vælg hvilken måde du vil logge på: 'Log på med MobilePay' eller 'Jeg har ikke MobilePay '.
  • Har du MobilePay, så tryk på 'Log ind med MobilePay'. Appen skifter nu til MobilePay.
  • Godkend overførsel af oplysninger, og herefter bliver der automatisk skiftet tilbage til WeShare.
  • Du er nu klar til dele oplevelser og udgifter.

Har du ikke MobilePay, vælger du 'Jeg har ikke MobilePay' og bliver derefter ledt gennem oprettelsesprocessen:

• Indtast dit mobilnummer.
  • Indtast aktiveringskode.
  • Udfyld med dit navn og e-mail adresse.
  • Indsæt eventuelt billede.
  • Læs og acceptér betingelser for WeShare by MobilePay og klik 'OK'.
  • Du er nu klar til dele oplevelser og udgifter.

Alle i gruppen skal have både WeShare og MobilePay for at kunne afregne, men I kan sagtens komme i gang med indtastningen, inden alle er kommet på.