Hvorfor skal jeg opdatere min iPhone eller Android-telefon?

Vi opdaterer løbende WeShare af tekniske og sikkerhedsmæssige årsager. Af samme grund stopper vi med at udvikle WeShare til iPhones med styresystemer ældre end version iOS 10.0 og Android telefoner med styresystemer ældre end version 5.0. Dette træder i kraft fra den 30. november.

Hvis du vil blive ved med at bruge WeShare efter denne dato, skal du altså opdatere dit styresystem.

Hvis du har en iPhone, kan du tjekke, om der er en opdatering til iOS på din telefon. Gå ind i 'Indstillinger', 'Generelt' og 'Softwareopdatering'.

Bemærk, at det på ældre telefoner kan være nødvendigt at opdatere via iTunes på en computer.