Hvordan får jeg overblik over gruppens udgifter?

Åbn den gruppe, hvor du vil se udgifterne. Klik på den grønne knap ’Se udgifter’ på chat-siden. Du kan nu se, hvorvidt du står til at skulle sende eller modtage penge. Klikker du på ’Vis overblik over alle udgifter’, kan du desuden se en status for hver bruger, en oversigt over alle udlæg i gruppen samt en oversigt over de betalinger, der er fortaget i gruppen.