Hvad skal jeg gøre, hvis jeg skifter telefonnummer?

Hvis du har oprettet dig ved at forbinde med MobilePay, skal du gå ind under din profil og trykke på knappen 'Hent oplysninger i MobilePay'. Hvis du ikke er MobilePay-bruger og har lavet en manuel oprettelse, skal du ind og ændre dit nummer under din profil i WeShare.

Du kan se oplysningerne på din profil ved at klikke på dit navn øverst til venstre på oversigtsiden.