Hvordan samler jeg penge ind?

Det er nemt at oprette en box.

 

Sådan gør du:

  • Gå ind på ‘Grupper’ i undermenuen, som du finder nederst på skærmen
  • Tryk på ‘+’-tegnet øverst til højre på skærmen, og vælg ‘Saml penge ind’
  • Følg instruktionerne, og giv din box et navn, lav en kort beskrivelse, tilføj et billede og tryk på ‘Opret’
  • Tillykke med oprettelsen af din første box! Nu kan du begynde at samle penge ind

Bemærk, at du maks kan have tre aktive boxe på én gang.

 

 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.