Hvordan foregår betaling med box?

Sådan indbetaler du til en box:

Sådan betaler du til din egen box:

• Vælg den box du vil betale til, og tryk på ‘Betal’ på startskærmen
  • Indtast det beløb, du vil betale, og skriv eventuelt en besked
  • Tryk på ‘Fortsæt’, og swipe for at betale

Sådan deler du dit ID eller anmoder om penge via et betalingslink:

• Vælg den box, du vil dele
  • Tryk på ‘Del’ og vælg, hvordan du vil dele linket
  • Del med dem, du vil

Sådan betaler du til en anden persons box:

• Tryk på ‘Send’ på din startskærm
  • Indtast ID på den box, du vil betale til, og tryk på den på listen
  • Indtast det beløb, du vil betale, og tilføj eventuelt en besked
  • Tryk på ‘Næste’, og swipe for at betale

Sådan betaler du med din box:

Sådan udbetaler du fra din box til dig selv:

• Vælg den box du vil udbetale fra og tryk på ‘Udbetal'
  • Vælg ‘Udbetal til mig selv’
  • Indtast det ønskede beløb, og skriv eventuelt en besked
  • Tryk på ‘Næste’ og swipe for at sende

Sådan overfører du til andre brugere eller butikker med din box:

• Begynd betaling, som du normalt, når du fx betaler hos købmanden eller overfører penge tilen anden bruger
  • Vælg betalingsmulighed. Her kan du vælge en bankkonto, et betalingskort eller en aktiv box.
  • Swipe for betale eller sende penge

Hvilke oplysninger bliver delt, når du betaler med box i butikker, og når du overfører til en anden person med box?

MobilePay deler boxens nummer samt navn og telefonnummer på ejeren af boxen med brugere, der sender penge til eller modtager penge fra din box.

Hvad er kiggeadgang?

Hvis du har oprettet en box og dermed er ejer af den, kan du give andre MobilePay-brugere adgang til at kigge med. Det betyder, at de kan se saldoen og boxens ind- og udbetalinger. Det vil dukke op i appen til de brugere, du har delt boxen med, under ‘Kiggeadgang’.