Eksporter FAQ

Hvordan skifter jeg kode i MobilePay?

Du kan altid skifte din kode, når du er logget ind i MobilePay.
 Sådan gør du:

  • Åbn MobilePay
  • Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
  • Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg 'Skift kode'
  • Indtast den gamle kode
  • Indtast en ny kode og bekræft den nye kode
  • Klik 'Gem'

Vær opmærksom på om det også er nødvendigt, at du ændrer dit kontonummer.

 

Skift din kode i MobilePay-appen


Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Ret oplysninger

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.