Eksporter FAQ

Hvordan retter jeg mit navn i MobilePay?

Du kan nemt rette dit navn i MobilePay.
  • Åbn MobilePay
  • Klik på 'Menu' (nerderst i højre hjørne)
  • Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg 'Navn'
  • Indtast det navn, du gerne vil have. Det bliver vist til andre, når du laver overførsler og anmodninger
Vi anbefaler, at du bruger dit rigtige navn, så dine modtagere ikke er i tvivl om, hvem du er.
Bemærk, at du kun kan ændre dit navn op til 3 gange pr. måned.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Ret oplysninger

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.