Hvordan får jeg kvitteringer i MobilePay?

For at få kvitteringer skal du tilmelde dig i MobilePay og have en profil hos vores samarbejdspartner Storebox. Du kan tilmelde dig begge dele i MobilePay-appen, det koster ikke noget.

Sådan gør du:

• Åbn MobilePay
  • Klik på menuen (profilikonet)
  • Vælg 'Kvitteringer'
  • Klik på 'Næste'
  • Accepter betingelser fra MobilePay
  • Accepter betingelser fra Storebox
  • Klik på 'OK'

Du er nu tilmeldt kvitteringer.

Har du allerede en profil hos Storebox?  Sådan knytter du den til MobilePay:

• Åbn MobilePay
  • Klik på menuen (profilikonet)
  • Vælg 'Kvitteringer'
  • Klik på 'Jeg har allerede en profil'
  • Indtast mobilnummer og tryk 'Næste'
  • Accepter betingelser fra MobilePay
  • Indtast den kode du netop har fået via sms og tryk på 'Næste'
  • Klik på 'OK'

Du er nu tilmeldt kvitteringer i MobilePay.

Hvis du tidligere har været tilmeldt digitale kvitteringer i MobilePay, kan du nemt aktivere det igen. Åbn MobilePay, Klik på menuen (profilikonet), vælg indstillinger (tandhjulet) og ’Kvitteringer’.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Kvitteringer