Hvordan tilføjer og sletter jeg et betalingskort?

Sådan tilføjer du et betalingskort i MobilePay:

1. Log ind i MobilePay-appen
    2. Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
    3. Vælg 'Konti & kort' i menuen
    4. Vælg '+ Tilføj' og scan dit betalingskort eller udfyld dine kortoplysninger og tryk ’OK’ eller 'Enter'
    5. a) Som en ekstra sikkerhed skal du nu godkende med dit NemID eller en éngangskode du modtager på SMS via fx 3D-Secure, Verified by Visa eller MasterCard Identity Check - (læs mere om sikkerhed og éngangskoden)
      b) Har du ikke NemID (hvis du fx er under 15 år gammel) og modtager du ikke en éngangskode, skal du kontakte din bank for at tilknytte dit mobilnummer til betalingskortet. Læs mere her.

6. Du bliver nu sendt tilbage til MobilePay, hvor du indtaster de sidste oplysninger

Tilføj kort - MobilePayTilføj kort i MobilePay

Du kan tilføje op til 10 kort og konti i din MobilePay.

MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet, når du betaler eller overfører penge. Du skal bare klikke på feltet lige under kommentarfeltet, inden du godkender betalingen. Sæt hak ved det kort, du vil bruge, og godkend betalingen. Husk at dit betalingskort er personligt og kun må ligge på din egen MobilePay-aftale.

Se hvordan du skifter mellem dine betalingskort her.

Sådan sletter du et betalingskort i MobilePay:

1. Log ind i MobilePay-appen
    2. Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
    3. Vælg 'Konti & kort' i menuen
    4. Tryk på kortet, der skal slettes
    5. Tryk på  ’Slet’ knappen og bekræft, at du vil slette dit kort

Slet dit kort i MobilePay-appen

Bemærk, hvis du kun har ét betalingskort tilknyttet og du skal erstatte det med et nyt, så skal du først tilføje det nye kort ved at trykke på ’+ Tilføj’ og derefter slette det gamle. Hvis det nye kort har samme kortnummer som det gamle, overskrives det gamle automatisk.