MobilePay
Point of Sale

Lad dine kunder betale med mobilen via dit kassesystem, din betalingsterminal eller din salgsautomat.
Billede, der viser en betaling i Meny med MobilePay Point of Sale.

Vælg MobilePay Point of Sale

MobilePay Point of Sale er til dig, der har en betalingsterminal eller et kassesystem og gerne vil lade dine kunder betale trådløst med mobilen.

Andre med Point of Sale

 • Tilbyd kort- og MobilePay-betaling i én betalingsterminal.

 • Få lave transaktionsomkostninger - uanset beløb.

 • Slip for abonnementsgebyr - betal kun, når du har transaktioner.

 • Altid dækning - når MobilePay-betalingen er gået igennem, er pengene dine.

Så nemt betaler du via betalingsterminalen

 • Bluetooth og 'Betal fra låst skærm' skal være slået til i MobilePay-appen.

 • Åbn MobilePay og hold telefonen hen til betalingsterminalen.

 • Beløbet bliver vist på skærmen.

 • Godkend købet med et swipe.

Priser for MobilePay Point of Sale

Transaktioner de sidste 12 måneder

Intervaller

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 1.999
  0,75 kr.
 • 2.000 - 9.999
  0,60 kr.
 • 10.000 - 24.999
  0,45 kr.
 • 25.000 - 99.999
  0,35 kr.
 • + 100.000
  0,30 kr.
 • Betalingsintervaller gælder for alle butikker og salgssteder under samme CVR-nr. Priserne er fritaget fra moms. Vælger du månedlig fakturering, er der et gebyr på 29 kr. ekskl. moms.

Øvrige priser

 • Oprettelse, hvis du ikke er erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit).

  Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

  999,00 kr.

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

4.800,00 kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Skip læsningen og opret MobilePay Point of Sale nu

Få MobilePay Point of Sale

For at få MobilePay Point of Sale (PoS), skal du have en aftale med MobilePay og en aftale med leverandøren af dit betalingssystem: enten din kasse- eller terminalleverandør eller leverandøren af din salgsautomat.

Du kan få PoS in din terminal eller via den hvide MobilePay-boks.

Hvis du skal have en ny betalingsterminal, så kontakt en af vores tre samarbejdspartnere. De hjælper med at finde den terminalløsning, der passer til dine behov.

Verifone
Bambora
GoAppified

MobilePay Point of Sale - betal din taxatur

Du kan også få en MobilePay-boks

Med den hvide MobilePay-boks, som er en mobil løsning, kan dit kassesystem tale sammen med MobilePay.

Dit kassesystem skal være online, og din kasseleverandør skal have forberedt dit kassesystem til MobilePay. Vi samarbejder med en række certificerede kasseleverandører. Se, hvem vi samarbejder med, og kontakt den leverandør, du gerne vil lave en aftale med.
Se kasseleverandører

Du kan også købe boksen direkte hos én af vores samarbejdspartnere:
Atea
EG
GoAppified

Billede af hvid MobilePay-boks til POS

Gør det nemt for kunderne at bruge loyalitetskortet

Hvis du har et loyalitetsprogram i din virksomhed, kan du gøre det nemt for alle MobilePay-brugere at udnytte medlemsfordelene. Gør det muligt for dem at lægge loyalitetskortet ind i MobilePay-appen – så får de automatisk alle fordelene, hver gang de betaler med MobilePay i din forretning. 

Sådan gør du

Opret MobilePay Point of Sale til din virksomhed, hvis du ikke har det i forvejen. Skriv herefter til vores erhvervssupport på erhverv@mobilepay.dk.

Så sørger vi for, at du kommer godt i gang. 

Betal med MobilePay

Slip for papir-kvitteringer

Tilbyd dine kunder digitale kvitteringer i MobilePay-appen. Så slipper du for papiret, og dine kunder har altid kvitteringer fra din butik samlet ét sted - i MobilePay. Dine kunder modtager kvitteringerne, uanset om de har betalt med MobilePay, eller bare det betalingskort, der er tilknyttet MobilePay.

Vi tilbyder løsningern i samarbejde med Storebox.

 • Sådan kommer du i gang

Klik på knappen til venstre og send mailen til os med information om:

 • din virksomheds navn og CVR-nr.
 • kontaktperson.
 • e-mail.
 • telefonnr.

Lad 'MobilePay Kvitteringer' stå i emnefeltet. Vi kontakter dig, når vi har modtaget mailen, og hjælper dig godt i gang. 

Er du kasseleverandør?

Er du leverandør af betalingssystemer til terminal, kasse eller automat? Du har mulighed for at optimere din betalingsløsning med MobilePay.
Ønsker du at integrere eller høre mere om, hvordan du kan blive certificeret til MobilePay Point of Sale? Så kontakt os på pointofsale@mobilepay.dk.
MobilePay Point of Sale - bruger ikke MobilePay ulovligt

Har du spørgsmål om MobilePay Point of Sale?

Marketingmaterialer

Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

MobilePay - Materialer

MobilePay Point of Sale er mobilbetaling i din butik eller salgsautomat

Med MobilePay Point of Sale er det nemt at integrere mobilbetaling i din betalingsterminal, dit kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay gør det nemt at modtage mobilbetaling for dig som forretning og nemt at betale med mobilen for dine kunder. Point of Sale-løsningen er til dig, der har behov for en integreret løsning til mobilbetaling, som fungerer enten med din eksisterende betalingsterminal eller direkte integreret med dit kassesystem via en separat MobilePay-boks. MobilePay Point of Sale kan også integreres som betalingsløsning i salgsautomater, eksempelvis med QR-koder.

Én betalingsterminal til både betalingskort og MobilePay

Med MobilePay integreret i betalingsterminalen kan du tilbyde dine kunder at betale på den måde, de foretrækker- med betalingskort eller MobilePay – helt uden behov for flere betalingsterminaler eller MobilePay-bokse. Betalingsterminaler, der virker med MobilePay, kan fås i flere varianter hos vores samarbejdspartnere her i blandt Bambora, GoAppified og Verifone.

Mobilbetaling via en MobilePay-boks

Du har også mulighed for at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem med en MobilePay-boks. 

Hvis du vælger at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem, kræver det kun, at dit kassesystem understøtter løsningen.

Selvbetjent salgsautomat

Har du en selvbetjent salgsautomat, har du også mulighed for at vise en QR-kode i displayet på automaten eller på et klistermærke, som kunden kan scanne med MobilePay. Herefter skal kunden blot godkende mobilbetalingen i MobilePay.

Virker med både iOS- og Android-telefoner

Uanset om du vælger at integrere MobilePay Point of Sale i din betalingsterminal, dit kassesystem eller din salgsautomat, er det altid nemt og hurtigt for dine kunder at betale med MobilePay. Løsningen er ikke baseret på NFC-betaling, den kører via Bluetooth og virker derfor med alle iOS og Android-telefoner, så længe kunden har MobilePay-appen installeret. MobilePay Point of Sale giver dermed alle dine kunder mulighed for at betale nemt og hurtigt med mobilen.