Eksporter FAQ

Hvor gammel skal man være for at få MobilePay?

Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.

Når du tilføjer et nyt betalingskort i MobilePay, skal du bruge enten NemID eller en éngangskode, som du modtager på SMS. Koden skal indtastes lige efter, du har indtastet dine kortoplysninger.

Under 15 år og har ikke NemID

Er du under 15 år og modtager ikke en éngangskode på SMS ved tilføjelse af nyt betalingskort?

Hvis du ikke modtager éngangskoden på SMS, og ikke har NemID, hvis du fx er under 15, så skal du sørge for, at dit betalingskort er tilknyttet dit telefonnummer.

Hvis du ikke allerede har tilknyttet dit telefonnummer til dit betalingskort, så skal du kontakte din bank for at få denne til at tilknytte telefonnummeret til kortet.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.